28 56 78 35 info@wicksit.dk

Om os

Hos Wicksit stræber vi altid efter at levere et godt stykke arbejde, hvilket betyder at mange af vores kunder kommer igen.

Hvem er Wicksit haveservice?

Wicksit er en lille nystartet haveservicevirksomhed, som til hverdag bliver drevet af os to unge gutter, Lasse og Patrick.

Wicksit er ikke bare hvilken som helst anden haveservicevirksomhed.
Vi brænder utrolig meget for det vi går og laver, og så yder vi altid 120% uanset hvilken opgave vi måtte få.

Hos Wicksit giver vi os altid tid til at sætte os ned og tage en dialog med kunden, hvis det er det som kunden har brug for, sådan at opgaven kan blive løst på de bedst mulige præmisser.
Det vigtigste for os er nemlig at vores kunder er tilfredse og har lyst til at komme igen samt føler at de har fået noget for pengene!

 

 

Gode priser

Godt arbejde

Tilfredse kunder

God service

Du får virkelig noget for pengene

Gode priser, godt arbejde og god service, DET ER WICKSIT!

Vi kan løse de fleste opgaver indenfor landskabspleje og haveservice, men vores spidskompetence er at fælde træer. Det gælder både de træer som kan ligges direkte ned fra jorden og dem som skal tages ned i sektioner ved hjælp at klatring og nedfiringsteknikker.

Wicksit er godt arbejde leveret med passion.

Vi arbejder altid som var det en leg og stræber altid efter at leverer den højeste kvalitet, uanset hvilken opgave vi måtte stå over for. Vi elsker begge at arbejde i den fri natur, hvor vores hænder og kreativitet kan få frit spil, til at yde den bedste kundeoplevelse.

Vi laver alle mulige slags haveserviceopgaver og har en bred viden, inden for mange udendørs projekter. Vores store passion er træfældning og topkapning.  Vi tager også special opgaver ind! Har du en opgave i haven der skal løses, så tøv ikke med at kontakte os, for at få et uforpligtende tilbud.

“Vi er Wicksit! Vi giver din have den behandling den fortjener og yder en god service for pengene”

Det er rigtig vigtigt for os at levere et godt stykke arbejde til vores kunder, så de føler de har fået noget for pengene. Vi giver din have den behandling den fortjener og yder en god service. Når vi har færdiggjort et projekt er det også vigtigt for os, at vores kunder føler de har fået en god oplevelse. Vi imødekommer vores kunder i øjenhøjde og vores erfaren viser at kunderne er glade for det, vi leverer og kommer ofte igen, når de har nye projekter i haven der skal laves.

Få et tilbud, du ikke kan sige nej til!

28 56 78 35

42 47 16 01

info@wicksit.dk

Bøgevangen 1, 4200 Slagelse

Lad os bygge drømme sammen!

Hos Wicksit sørger vi altid for at møde dig som kunde i øjenhøjde. Vi giver god rådgivning, gode priser, og lytter altid til dine behov, så vi sikrer du får mest for pengene.

Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig.