28 56 78 35 info@wicksit.dk

Handelsbetingelser

Generelle handelsbetingelser

Er du i tvivl om noget eller har spørgsmål til nedenstående er du meget velkomment til at kontakte os via mail info@wicksit.dk

Virksomhedsinformation:

Nedenfor kan du finde de generelle betingelser for Wicksit I/S.

Wicksit I/S Haveservice
Bøgevangen 1
4200 Slagelse
info@wicksit.dk
Telefon: 28 56 78 35 – 42 47 16 01
Cvr. 38976273

Wicksit blev etableret den 02. oktober 2017

Priser:

Alle priser er i DKK (Danske kroner) og inklusiv 25% moms. Vi tager forbehold for prisændringer.

Aflysninger:

En arbejdsopgave skal aflyses minimum 3 dage før den aftalte dag, ellers vil der blive opkrævet 10% af det aftalte beløb, dog minimum 300kr og maksimum 3000kr uanset arbejdsopgavens omfang.

Klagevejledning:

Har de spørgsmål, klager, eller lignende, er du velkommen til at skrive en e-mail til: info@wicksit.dk hvor vi vil behandle dine spørgsmål, så hurtigt som muligt.

Betaling:

Betalingen for tjenesteydelser skal ske via bankoverførsel eller via den faktura der sendes på e-mail til kunden efter arbejdets udførelse.

Med mindre andet er aftalt, er betalingsfristen, Netto 8 dage fra fakturadato.

Ved manglende eller for sen betaling, sendes en venlig påmindelse. Bliver der ikke reageret på dette indenfor 2 hverdage, bortfalder eventuelle aftalte rabatter og der pålægges et rykkergebyr på 200kr pr. gang. Der beregnes renter af forfalden saldo med 2.00% pr. påbegyndt måned.

Persondata:

Hos Wicksit behandler vi alle personlige data fortroligt og videregiver ingen af dine oplysninger til tredjeparter, medmindre vi har samtykke på dette. I forhold til GDPR-reglerne har du altid mulighed for at kontakte os på info@wicksit.dk, hvor du har mulighed for at få at vide hvilke oplysninger vi besidder om dig. Du har til enhver tid, mulighed for at bede os slette eventuelle data omkring dig, som vi måtte ligge inde med i vores systemer. Dette er selvfølgelig i overensstemmelse med de opdaterede GDPR-regler EU har reguleret.